Polterabend strip

Man må jo sige der er tradition for at booke en stripper til polterabends i Danmark, men hvorfor bare booke en stripper og overlade hele underholdningen til danseren?
Hvorfor ikke selv lave et sjovt og anderledes twist, der gør det hele en tand sjovere.

Her får I lidt ideer til at lave showet lidt sjovere

Morgenstrip

Her kræver det naturligvis, at i bilder den anden part ind, at I har arrangeret noget helt særligt, der betyder hun / han ikke skal være hjemme – en undskyldning om at hente morgenbrød går ofte an.

Når gommen ligger veltilfreds og forventer morgenmad på sengen lusker I ind og giver ham / hende noget helt andet.

Begynd f.eks. med en spand vand i hovedet og start så musikken. Måske er den med vandet lige voldsomt nok, men et shot gammel Dansk kan også gøre underværker.

Hvis I har besluttet jer for et særligt tema, så følg det op ved selv at være udklæde.

Skal stripperen komme som politimand eller sygeplejerske, så få fat i forskellige billige kostume genstande der matcher.

Forestil dig at blive vækket af alle vennerne klædt ud som meget syge patienter, der bliver mast ind af døren af en babe sygeplejerske med kæmpe kasser og straffer et par af dem med diagnoseblokken, før han får tur.

Det glemmes ikke helt så hurtigt igen – særligt frygten for den der store sprøjte hun har med…hvad skal den lige bruges til??

Snyde event med strip

På en polterabend skal man jo gerne rundt og prøve en masse sjove ting med vennerne og ikke mindst blive halvstive.

Lav en aftale med et af de steder I skal besøge og overrask gommen med et stripshow før I går i gang med det I er kommet for.

Det kunne være på en GoCart bane, hvor I aftaler instruktøren skal være en stripper, der kommer ind med køredragt og hjelm på – og pludselig begynder at strippe.

Det hele handler om, at være bare en lille smule kreativ og gå et par meter ekstra for jeres bedste ven.

Des mere energi I ligger i det, det federe dag og oplevelser, så frem med fantasihatten og ring til mig, når I har jeres ide på plads, så skal jeg nok være klar.